Nadja Soliman

ATT DET SKA VARA

1 år , 5 månader och 27 dagar.

Det var min senaste post på bloggen. 

Dessförinnan var det lite sporadisk uppladdning från mitt liv på Kreta, och vad jag tänkte skulle vara som mitt liv på en blogg. 

MEN saker och ting händer i livet, saker och ting förändras och man hittar andra intressen. Jag har alltid älskat att skriva, som de flesta vet. 

Jag har inte bara älskat att skriva, jag har även älskat att skapa. Skapa material, skapa en mening i det hela. Det är verkligen SÅ kul. 

I många år bloggade jag om allt möjligt, jag bloggade under min period som fjortis, min period när livet var upp och ner, min period när jag letade

efter en mening med livet, min period när jag var lycklig, ledsen, glad, förtvivlad, fundersam och ensam. 

 

När jag flyttade till Kreta, visste jag att jag ville fortsätta blogga, inte för att på något sätt visa mig, men för att jag älskade att skriva.

Jag älskar att få ned mina tankar i en text eller några ord. Det är så mycket lättare. 

Men att det ska vara så svårt att göra en regelbunden uppdatering, det visste jag inte. 

Men sen är det ingen hemlighet att jag i mitt liv oftast får mycket motivation och blir SÅ fokuserad på en sak väldigt länge för att sedan tappa det. 

Det är både en bra och dålig egenskap. 

 

Hur som haver - vet inte om det skulle vara ett försök att be om ursäkt för min inaktivitet, och främst till mina lojala följare under den perioden. 

Men här har ni den i kortare form - FÖRLÅT MIG! 

Men idag, söndagen den 10 mars 2019, bestämde jag mig. 

Go hard or go home - dvs, gör det helhjärtat eller inte alls. Jag vill göra detta helhjärtat. 

Jag har så många idéer och tankar just nu och det ska bli så roligt att dela dem med er. 

 

Och nu är jag redo hörni, jag är redo att börja blogga igen. FÖR JAG ÄLSKAR DET. Jag gör just nu ett tappert försök att skapa content på YOTUBE.

Om ni är glada över att följa mig på min blogg, så var inte rädda att kika in min senaste video (eller bara titta in på kanalen helt enkelt).

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas